KBR Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Ostatnio używałem polecenia minsert i ZWC nie poradził sobie. Wstawiałem prosty blok kilkanaście razy w jednym rzędzie. pierwszych kilka elementów jest ok. następne są liniami od punktu wstawienia poszczególnych bloków do jednego wspólnego punktu (koniec ostatniego dobrego bloku) . Sprawdzałem kilka innych bloków wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Nie potrafię uzyskać, tego błędu na swoim komputerze. Proszę o ewentualne przesłanie pliku dwg z tym blokiem na maila. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KBR Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Wysłałem plik na maila. Jestem ciekawy dlaczego taki błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Witam, proszę o informacje, czy wysłał Pan już ten plik? Nic jeszcze do mnie nie dotarło. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KBR Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Wysłałem 16.05. na adres z nikiem dmateusz. Dzisiaj wysłałem na inny adres (darek....) Otworzyłem ten plik za pomocą ACAD i jest ok. ale w ZWC wyświetla źle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts