alf Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 moje studzienki 😉 dziękuję wdzięcznie za update lispa, dział a zasada strzałek jest prosta, rys grot tak kierunek osi "x", robimy z tego blok z punktem wstawienia jak pasuje i mamy strzałkę.. można tego używać również na roboczo gdy się chce np sprawdzic kierunki wielu polilinii, tam gdzie kierunek pl jest ważny a polilinii cała mnogość. Ta strzałka jest własnie zgodna z kierunkie rysowania pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 (edytowane) COŚ NIE TAK w ZW22 z lispem strzałkowym: wywołanie komendy zzz nie jest możliwe natomiast komenda opisz działa bez zarzutu A po próbie uruchomienia na czystym pliku: zamknęłam i otworzyłam zwcada i to samo. Co to może być? ZW2018 - lisp chodzi bez problemu Edytowane 28 Lipca 2022 przez alf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Proszę zainstalować tą poprawkę, powinno pomóc. https://cad.szansa.net.pl/ZWGis_2023/ZWGis_x64_v2023.exe alf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 pomogło, dziękuję 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi