alf Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2022 moje studzienki 😉 dziękuję wdzięcznie za update lispa, dział a zasada strzałek jest prosta, rys grot tak kierunek osi "x", robimy z tego blok z punktem wstawienia jak pasuje i mamy strzałkę.. można tego używać również na roboczo gdy się chce np sprawdzic kierunki wielu polilinii, tam gdzie kierunek pl jest ważny a polilinii cała mnogość. Ta strzałka jest własnie zgodna z kierunkie rysowania pl
alf Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2022 (edytowane) COŚ NIE TAK w ZW22 z lispem strzałkowym: wywołanie komendy zzz nie jest możliwe natomiast komenda opisz działa bez zarzutu A po próbie uruchomienia na czystym pliku: zamknęłam i otworzyłam zwcada i to samo. Co to może być? ZW2018 - lisp chodzi bez problemu Edytowane 28 Lipca 2022 przez alf
kruszynski Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2022 Proszę zainstalować tą poprawkę, powinno pomóc. https://cad.szansa.net.pl/ZWGis_2023/ZWGis_x64_v2023.exe alf 1
Rekomendowane odpowiedzi