spali1984 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Witam, Mam problem ze stylem tekstu, który ma użytą czcionkę Arial Unicode MS Europa Środkowa. Za każdym razem jak chcę podmienić czcionkę na inną, w stylu, w którym jest użyta czcionka Arial Unicode MS Europa Środkowa, program zalicza zwiechę i się wyłącza. Dzieje się tak w każdym pliku, w którym jest styl, z tą konkretną czcionką. W innych stylach, inne czcionki da się bez problemu zamienić. I co najważniejsze - w systemie jest zainstalowana czcionka Arial Unicode MS Europa Środkowa. Proszę o pomoc. vernum = "2021.03.25(63304)_x64" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Witam, sprawdziłem, styl zmienia się prawidłowo. Czy używa Pan czcionki systemowej, czy jest to inna definicja czcionki? Czy może Pan podesłać rysunek w wiadomości prywatnej do diagnozy, jeśli jest to niestandardowa czcionka to również z tą czcionką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi