Tomasz79 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam ponownie. Jak wyłączyć podświetlanie po najechaniu kursorem nitkowym na obiekt. Nie mogę nigdzie tego znaleźć. Jaka zmienna systemowa za to odpowiada? Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tak łatwo to się nie da. Nie ma zmiennej systemowej, która to kontroluje. Nie znam żadnego sensownego sposobu na wyłączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam. Po długim grzebaniu w sieci faktycznie nie da się tego wyłączyć (nie ma takiej opcji w tej wersji programu). Ale pogrzebałem trochę na forum zwcad.org i tam podali sposób zastępczy, wystarczy zmienną PICKBOX ustawić na 0. Nie jest to rozwiązanie idealne, ma wadę ale działa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Wnoszę o wprowadzenie możliwości wyłączenia podświetlania po najechaniu na obiekt. Nadal nie udało mi się do tego przyzwyczaić.... :evil: Sposób podany przez Tomasz79 ma wadę dyskwalifikującą rozwiązanie. Znika kursor wskazywania obiektów. Nie widać ani podświetlenia, ani kursora.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Wniosek przyjęty :) Już jakiś czas temu, po zgłoszeniach Klientów przekazaliśmy takie zapotrzebowanie producentom ZWCADa. Opcja taka zostanie wprowadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi