Chris Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 ZWCAD 2021 vernum = "2021.01.15(62054)_x64" (read only) Czasami mam problem z usuwaniem elementów rysunku za pomocą klawisza DELETE. ciu klawisza DELETE program nie usuwa wskazanego zakresu rysunku a w wierszu poleceń zwraca taki komunikat: Nie przypominam sobie żebym we wcześniejszych wersjach (przed SP1) miał takie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Też się z tym kiedyś spotkałem, ale nie umiem wywołać na życzenie. Przypuszczałem że to związane z moimi programistycznymi działaniami. A tu okazuje się że temat jest szerszy. Czy potrafi Pan doprowadzić to takiego zachowania świadomie? Co musiałbym zrobić żeby u mnie też tak się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Niestety też jeszcze nie potrafię świadomie doprowadzić do takiego zachowania się klawisza DELETE. Będę obserwował, może uda się trafić na jakiś trop. Tym bardziej, że ostatnio dość często program zamiast usuwać zwraca taki komunikat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi