WojtekJed Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 Dzień dobry. Jestem posiadaczem zwcad architecture 2020 i niestety nie potrafię wygenerować prawidłowo przekroju. Mianowicie, ściany wielowarstwowe z rzutu generowane są jako jednowarstwowe. Nie ma w nich ocieplenia, tylko dwie kreski. Czy to ja coś robię nie tak, czy też jest to przypadlosc programu? Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Klaczek Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 Dzień dobry, Sprawdziłem generowanie przekroju: Rzeczywiście nie pokazuje ścian jako wielowarstwowe. Przekażemy sugestię producentowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 (edited) 21 godzin temu, WojtekJed napisał: Dzień dobry. Jestem posiadaczem zwcad architecture 2020 i niestety nie potrafię wygenerować prawidłowo przekroju. Mianowicie, ściany wielowarstwowe z rzutu generowane są jako jednowarstwowe. Nie ma w nich ocieplenia, tylko dwie kreski. Czy to ja coś robię nie tak, czy też jest to przypadlosc programu? Wojtek Tak, dokladnie sie dzieje, mozna to obejsc kasujac przekrój 2d nadrysowujac sciane parametryczna 3d ...potem rozbic do 2d ..od kilku lat nie poprawiono tego w 2015r. proponowałem Edited February 1, 2021 by Martin_S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted February 1, 2021 Report Share Posted February 1, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts