bliźniak Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam Zastanawiam się nad przejściem z Autocada na ten program. Jednak 10 lat w autocadzie robi swoje przyzwyczajenia. Drukuję z przestrzeni papieru i używam STB do drukowania. Jednak ZWCad ma problem z wydrukiem i z takimi rysunkami. 1 po stworzeniu Stb nie mogę w menadżeże warstw zmienić stylu wyduku. Wszystkie warstwy są styl 1 i są nieaktywne- kolor szary. 2. Gdy chcę zrobić podgląd rysunku przez odhaczenie "wyświetl styl wydruku" przy monochrome.stb wszystko nadal jest kolorowe i podobnie wygląda sprawa z podglądem drukowania w stb nie widać zmian obrazka. Wszystko jest kolorowe a powinno być czarno białe. 3. bardzo długo myśli po ustawieniu stylu wydruku na inny niz standardowy. Jeśli ktos ma pomysły co z tymi fantami mam zrobic to proszę o pomoc. pzdr. Przemek Podbucki moja wersja "2010.11.25(16241)" (read only) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Niestety ZWCAD nie oferuje pełnego wsparcia dla stylów STB. Temat ten był kiedyś poruszany. Jeśli interesuje Pana więcej informacji zapraszam tutaj: forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi