natalia.barn Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Mianowicie mam problem z liniami 🤔 chcąc narysować linie o punkcie np. 6,12 rysuje mi się coś takiego (obrazek 1), a powinno być tak (obrazek 2). Nie wiem jak to rozwiązać, odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Witam, wydaje się, że wystarczy powiększyć rysunek tzn. przybliżyć. Punkt 6,12 jest blisko początku układu współ, a na pierwszym rysunku przy kursorze jest wartość ponad 1000. natalia.barn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalia.barn Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 26 minut temu, pawmal napisał: Witam, wydaje się, że wystarczy powiększyć rysunek tzn. przybliżyć. Punkt 6,12 jest blisko początku układu współ, a na pierwszym rysunku przy kursorze jest wartość ponad 1000. Dalej jest tak samo, nie rysuje się nawet linia prosta tylko pod kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Proszę przy włączonym ORTO, po wpisaniu współrzędnych pierwszego punktu, wskazać kierunek pionowy, czyli 90 lub 270 stopni. natalia.barn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi