kaziu Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Witam Mam problem z modułem stalowym w Biku. Gdy chcę zrobić zestawienie stali wyskakuje mi komunikat: Błąd: Zły typ argumentu. Czy ktoś się z tytm problemem spotkał, jak mu zaradzić. Proszę o pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 BiK jest programem o zamkniętym kodzie, więc nikt tutaj nie zajrzy do środka i nie powie co może być przyczyną. Radzę odezwać się bezpośrednio do firmy FORCAD i poprosić o wsparcie techniczne. Najczęściej rozwiązują problemy w dniu zgłoszenia. Jeśli jest Pan legalnym użytkownikiem to wsparcie techniczne ma Pan wykupione razem z programem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iras Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam, Też miałem ten sam problem. Rozwiązanie jest bardzo proste: w programie ZWCAD jest włączona globalnie grupa, przed zrobieniem zestawienia należy wyłączyć przez wciśniecie ctrl + H - wtedy da się zrobić zestawienie. Minusem jest to że po wyłączeniu grupy wszystkie opisy i odnośniki są "rozbite" ponowne włączenie ctrl+H scala opisy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts