kaziu Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam Mam problem z modułem stalowym w Biku. Gdy chcę zrobić zestawienie stali wyskakuje mi komunikat: Błąd: Zły typ argumentu. Czy ktoś się z tytm problemem spotkał, jak mu zaradzić. Proszę o pomoc Pozdrawiam
Pablo Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 BiK jest programem o zamkniętym kodzie, więc nikt tutaj nie zajrzy do środka i nie powie co może być przyczyną. Radzę odezwać się bezpośrednio do firmy FORCAD i poprosić o wsparcie techniczne. Najczęściej rozwiązują problemy w dniu zgłoszenia. Jeśli jest Pan legalnym użytkownikiem to wsparcie techniczne ma Pan wykupione razem z programem.
Iras Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, Też miałem ten sam problem. Rozwiązanie jest bardzo proste: w programie ZWCAD jest włączona globalnie grupa, przed zrobieniem zestawienia należy wyłączyć przez wciśniecie ctrl + H - wtedy da się zrobić zestawienie. Minusem jest to że po wyłączeniu grupy wszystkie opisy i odnośniki są "rozbite" ponowne włączenie ctrl+H scala opisy.
Rekomendowane odpowiedzi