egha Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Tekst bloku z atrybutem (koty wysokościowa - czcionka arial) podczas przesuwania znika. Pomaga dopiero regen - trochę to uciążliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Witam, mógłbym prosić o przesłanie na maila pliku z takim blokiem. W jakiej wersji programu występuje problem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
egha Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 Hmmm... dziś nic takiego się nie dzieje. Wersja testowa 2008i. Przepraszam za zaśmiecanie forum. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Witam, dziękuje za informacje. Cieszę się, że jest OK. :wink: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hauer Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 ja mam ten sam problem, z tym że u mnie "znikający tekst" przytrafia się bez żednej reguły? raz wszystko jest ok, a czasem znikają teksty w atrybutach i zwykłych tekstach. ciekawe jest to, że edytując tekst po kliknięciu "enter" tekst znika ale edycja innego tekstu obok (z enterem) powoduje pojawienie tego poprzednio edytowanego. coś jest nie tak z tym programem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egha Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 Ja już się przyzwyczaiłem ;) Nie jest to reguła, ale problem pojawia się także przy poleceniach rotate (obrót), czy mirror (lustro). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts