egha Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tekst bloku z atrybutem (koty wysokościowa - czcionka arial) podczas przesuwania znika. Pomaga dopiero regen - trochę to uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam, mógłbym prosić o przesłanie na maila pliku z takim blokiem. W jakiej wersji programu występuje problem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egha Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Hmmm... dziś nic takiego się nie dzieje. Wersja testowa 2008i. Przepraszam za zaśmiecanie forum. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, dziękuje za informacje. Cieszę się, że jest OK. :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauer Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ja mam ten sam problem, z tym że u mnie "znikający tekst" przytrafia się bez żednej reguły? raz wszystko jest ok, a czasem znikają teksty w atrybutach i zwykłych tekstach. ciekawe jest to, że edytując tekst po kliknięciu "enter" tekst znika ale edycja innego tekstu obok (z enterem) powoduje pojawienie tego poprzednio edytowanego. coś jest nie tak z tym programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egha Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja już się przyzwyczaiłem ;) Nie jest to reguła, ale problem pojawia się także przy poleceniach rotate (obrót), czy mirror (lustro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi