jalousie Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Mam problem z edycją parametrów otworów. Używam programu wersji V10 Free. Gdy otwieram okno "parametry otworu" i klikam na cokolwiek w tym oknie by nadać odpowiednią głębokość i średnicę otworu. Okno natychmiast znika. Nie mam przez to możliwości edycji. Czy da się jakoś inaczej edytować otwory? W czym może być problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Poniżej zamieszczam film przedstawiający sposób tworzenia, pozycjonowania i edycji otworu w wersji LT. Czy u Pana zanika samo okno, czy cały pasek dolny z opcjami? edycja-i-pozycjonowanie-otworu.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalousie Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 Zanika cały pasek, zostaje tylko zakłada na samym dole, wszystkie inne parametry w tym pasku poniżej mogę edytować, jedynie jak klikam na okno parametrów, okno się pojawia i gdy kliknę na cokolwiek na nim zanika wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalousie Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 Dziękuję za ten film. Położenie otworu umiem już edytować, ale w związku z problemem z tym znikającym oknem nie mogę edytować innych parametrów otworu jak jego średnica i głębokość. Czy da się to zrobić jakoś inaczej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Jedyne co przychodzi mi do głowy, to ustawienie paska w taki sposób, aby sam się ukrywał (coś w rodzaju minimalizacji). Na filmie przedstawiłem jak przełączyć to na stały tryb. Gdyby to nie pomogło to jeśli jest taka możliwość (z pana strony), to zobaczyłbym do Pana na pulpit. W pełnej wersji programu edytować otwory można na kilka sposobów. znikajace-menu.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts