Recommended Posts

Posted

Mam problem z edycją parametrów otworów. Używam programu wersji V10 Free. Gdy otwieram okno "parametry otworu" i klikam na cokolwiek w tym oknie by nadać odpowiednią głębokość i średnicę otworu. Okno natychmiast znika. Nie mam przez to możliwości edycji. Czy da się jakoś inaczej edytować otwory? W czym może być problem?

Posted

Zanika cały pasek, zostaje tylko zakłada na samym dole, wszystkie inne parametry w tym pasku poniżej mogę edytować, jedynie jak klikam na okno parametrów, okno się pojawia i gdy kliknę na cokolwiek na nim zanika wszystko.

Posted

Dziękuję za ten film. Położenie otworu umiem już edytować, ale w związku z problemem z tym znikającym oknem nie mogę edytować innych parametrów otworu jak jego średnica i głębokość. Czy da się to zrobić jakoś inaczej ?

Posted

Jedyne co przychodzi mi do głowy, to ustawienie paska w taki sposób, aby sam się ukrywał (coś w rodzaju minimalizacji).

Na filmie przedstawiłem jak przełączyć to na stały tryb.

Gdyby to nie pomogło to jeśli jest taka możliwość (z pana strony), to zobaczyłbym do Pana na pulpit.

W pełnej wersji programu edytować otwory można na kilka sposobów.

znikajace-menu.avi