jalousie Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mam problem z edycją parametrów otworów. Używam programu wersji V10 Free. Gdy otwieram okno "parametry otworu" i klikam na cokolwiek w tym oknie by nadać odpowiednią głębokość i średnicę otworu. Okno natychmiast znika. Nie mam przez to możliwości edycji. Czy da się jakoś inaczej edytować otwory? W czym może być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Poniżej zamieszczam film przedstawiający sposób tworzenia, pozycjonowania i edycji otworu w wersji LT. Czy u Pana zanika samo okno, czy cały pasek dolny z opcjami? edycja-i-pozycjonowanie-otworu.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalousie Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zanika cały pasek, zostaje tylko zakłada na samym dole, wszystkie inne parametry w tym pasku poniżej mogę edytować, jedynie jak klikam na okno parametrów, okno się pojawia i gdy kliknę na cokolwiek na nim zanika wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalousie Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dziękuję za ten film. Położenie otworu umiem już edytować, ale w związku z problemem z tym znikającym oknem nie mogę edytować innych parametrów otworu jak jego średnica i głębokość. Czy da się to zrobić jakoś inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jedyne co przychodzi mi do głowy, to ustawienie paska w taki sposób, aby sam się ukrywał (coś w rodzaju minimalizacji). Na filmie przedstawiłem jak przełączyć to na stały tryb. Gdyby to nie pomogło to jeśli jest taka możliwość (z pana strony), to zobaczyłbym do Pana na pulpit. W pełnej wersji programu edytować otwory można na kilka sposobów. znikajace-menu.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi