2P Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Z niewyjaśnionych przyczyn nagle w jednym rysunku przestał działać WIPEOUT (Nie można nic przykryć, ramka jest widoczna, ale wipeout jest przezroczysty. Dotyczy to istniejących elementów i nowych rysowanych. 1. Wydruk jest prawidłowy (wipeouty przykrywają to co pod nimi). 2. Jeśli wipeouty przekopiuję do innego rysunku są widoczne prawidłowo i wszystko działa ok. 3. Rysunek otwierałem w ZW2019, ZW2020 (zwiesił się), ZW2015 (nie działały wipeouty, a linie przerywane itp były ciągłe. fonty tylko outline, osie XYZ jakby od 3D. A po przekopiowaniu do innego rysunku, wszystko ok) 4. Rysunek otworzyłem również w Gstarcad i efekt identyczny. Czy jest jakaś zmienna systemowa, czy przestawiłem coś innego??? HELP ! Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Czy może pan podesłać taki rysunek w wiadomości prywatnej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P Posted August 3, 2020 Author Report Share Posted August 3, 2020 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Pomogło przestawienie widoku w tryb 2D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts