2P Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Z niewyjaśnionych przyczyn nagle w jednym rysunku przestał działać WIPEOUT (Nie można nic przykryć, ramka jest widoczna, ale wipeout jest przezroczysty. Dotyczy to istniejących elementów i nowych rysowanych. 1. Wydruk jest prawidłowy (wipeouty przykrywają to co pod nimi). 2. Jeśli wipeouty przekopiuję do innego rysunku są widoczne prawidłowo i wszystko działa ok. 3. Rysunek otwierałem w ZW2019, ZW2020 (zwiesił się), ZW2015 (nie działały wipeouty, a linie przerywane itp były ciągłe. fonty tylko outline, osie XYZ jakby od 3D. A po przekopiowaniu do innego rysunku, wszystko ok) 4. Rysunek otworzyłem również w Gstarcad i efekt identyczny. Czy jest jakaś zmienna systemowa, czy przestawiłem coś innego??? HELP ! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Czy może pan podesłać taki rysunek w wiadomości prywatnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2P Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Pomogło przestawienie widoku w tryb 2D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi