kiellapa Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam, mam dwa problemy. Pierwszy jest taki, że wersja testowa się nie uruchamia. Admin mi w pracy zainstalował i przy próbie uruchomienia programu pojawia się komunikat, że okres testowy upłynął dokładnie 723863 dni temu :grin: . Czyli mniej więcej na początku tak zwanej "naszej ery". :lol: Druga sprawa polega na tym, że nie wiem, czy polska wersja językowa w ogóle rozwiąże mój problem. Mam zainstalowaną wcześniej testową wersję angielską, ściągniętą ze strony producenta. Wszystko w niej pięknie działa, ale niestety nie radzi sobie z polskimi znakami w nazwach warstw w pdf'ie. Tak mi się przynajmniej wydaje - przy próbie konwersji pdf'a z warstwą np. "rurociągi" i ustawionym tworzeniem warstw na podstawie warstw w pdf'ie, otrzymanego dxf'a nie da się otworzyć, a cad podaje komunikat, w którym jest coś o nierozpoznanych znakach i warstwach (mniej więcej). Pomyślałem, że polska wersja sobie z tym poradzi, ale nie jestem pewien, a jak napisałem powyżej, usterka z przeterminowanym o 2 milenia okresem testowym nie pozwala mi tego sprawdzić. Dziekuję z góry z wszelką pomoc. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam, mam dwa problemy. Pierwszy jest taki, że wersja testowa się nie uruchamia. Admin mi w pracy zainstalował i przy próbie uruchomienia programu pojawia się komunikat, że okres testowy upłynął dokładnie 723863 dni temu :grin: . Czyli mniej więcej na początku tak zwanej "naszej ery". :lol: Ma Pan starą wersją PDF2CAD, a to pewnie Win7. Druga sprawa polega na tym, że nie wiem, czy polska wersja językowa w ogóle rozwiąże mój problem. Mam zainstalowaną wcześniej testową wersję angielską, ściągniętą ze strony producenta. Wszystko w niej pięknie działa, ale niestety nie radzi sobie z polskimi znakami w nazwach warstw w pdf'ie. Tak mi się przynajmniej wydaje - przy próbie konwersji pdf'a z warstwą np. "rurociągi" i ustawionym tworzeniem warstw na podstawie warstw w pdf'ie, otrzymanego dxf'a nie da się otworzyć, a cad podaje komunikat, w którym jest coś o nierozpoznanych znakach i warstwach (mniej więcej). Pomyślałem, że polska wersja sobie z tym poradzi, ale nie jestem pewien, a jak napisałem powyżej, usterka z przeterminowanym o 2 milenia okresem testowym nie pozwala mi tego sprawdzić. Dziekuję z góry z wszelką pomoc. Pozdrawiam Michał Z tego co pamiętam PDF2CAD w wersji 8 transferuje nazwy warstw, jeśli takowe istnieją w pliku PDF. Jeśli to nie pomoże, proszę o kontakt z naszą pomocą techniczną pomoc@zwcad.pl W załączeniu poniżej PDF2CAD w wersji 8 current-pdf2cad.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiellapa Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ma Pan starą wersją PDF2CAD, a to pewnie Win7. Jest to v7.0, ściągnięta ostatnio z Państwa strony (mam na myśli spolszczenie). A Windows to stary dobry XP. Z tego co pamiętam PDF2CAD w wersji 8 transferuje nazwy warstw, jeśli takowe istnieją w pliku PDF.Jeśli to nie pomoże, proszę o kontakt z naszą pomocą techniczną pomoc@zwcad.pl Ta wersja oryginalna, ściągnięta ze strony Visual Integrity to właśnie v8. Pliki z warstwami, w których nazwach nie ma polskich znaków konwertują się prawidłowo. Jeśli jednak jest gdzieś jakieś "ą", "ę" itp. to już powstałego dxf'a nie da się otworzyć. Dziękuję z odpowiedź, z pomocą techniczną się spróbuję skontaktować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi