efcisz210 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Cześć, Może nie w temacie głównym, ale mam problem z zarządzaniem właściwościami warstw. Nie wiem z jakiego powodu, ale obecnie okno menadżera wyświetla mi się w inny sposób. Mam oddzielne okienko funkcyjne, które za każdym razem muszę otwierać i zamykać. Każda zmiana właściwości warstw czy utworzenie, skasowanie kolejnej muszę potwierdzać kliknięciem "OK". Gdy okno jest otwarte okno, nie mogę korzystać z opcji rysunkowych programu. Macie na to jakiś sposób? Tak się nie da pracować. i Edytowane 14 Maja 2020 przez efcisz210 dodanie załącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Proszę ustawić zmienną LAYERDLGMODE na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcisz210 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Próbowałam już. Wtedy program jakby w ogóle nie reagował. W wierszu poleceń widzę, że włączam niby menadżer, ale nigdzie go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcisz210 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ma ktoś inny pomysł? Probowałam już przeinstalować program bez zachowywania ustawień.. Też bez rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Prawdopodobnie były używane dwa (albo inne) monitory - pozycja okien zapisała się w rejestrze i otwiera się poza widokiem. Proszę je sprowadzić na podstawowy monitor - analogicznie jak tutaj: dmatusz3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcisz210 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Rzeczywiście przełączam się między monitorami. Te ustawienia rozwiązały problem. Dziękuję bardzo za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi