Jarek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) ZWTraffic 2018 Zauważyłem ten problem przy znaku D-18 jak na załączniku. Zdjęcie 1 - przed zastosowaniem ustaw szare Zdjęcie 2 - po zastosowaniu ustaw szare Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Jarek Cytuj
pawmal Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Proszę sprawdzić działanie na zupełnie nowym pliku, gdyż ten drugi znak wydaje się, że jest inny (ma dodatkowo opis odległości). Cytuj
Jarek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Może za mało dokładnie opisałem. Chodzi o to że chcąc zamienić kolor znaku D-18 na szary zmienia się on na kolorowy znak jak na drugim rysunku. Sprawdziłem w nowym pliku, zamiana na kolor szary działa poprawnie. Ale co jest przyczyną, że nie mogę zmienić na szary kolor w rysunku, w którym pracuję ( duży rysunek, dużo znaków D-18)? Cytuj
pawmal Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 W tym wypadku proszę przez _rename zmienić nazwę bloku D-18_ na inną i jeszcze raz zmienić znak na szary. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi