Jarek Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 (edited) ZWTraffic 2018 Zauważyłem ten problem przy znaku D-18 jak na załączniku. Zdjęcie 1 - przed zastosowaniem ustaw szare Zdjęcie 2 - po zastosowaniu ustaw szare Edited August 9, 2019 by Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 Proszę sprawdzić działanie na zupełnie nowym pliku, gdyż ten drugi znak wydaje się, że jest inny (ma dodatkowo opis odległości). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted August 9, 2019 Author Report Share Posted August 9, 2019 Może za mało dokładnie opisałem. Chodzi o to że chcąc zamienić kolor znaku D-18 na szary zmienia się on na kolorowy znak jak na drugim rysunku. Sprawdziłem w nowym pliku, zamiana na kolor szary działa poprawnie. Ale co jest przyczyną, że nie mogę zmienić na szary kolor w rysunku, w którym pracuję ( duży rysunek, dużo znaków D-18)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 W tym wypadku proszę przez _rename zmienić nazwę bloku D-18_ na inną i jeszcze raz zmienić znak na szary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted August 9, 2019 Author Report Share Posted August 9, 2019 Dzięki. Zadziałało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts