Jarek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) ZWTraffic 2018 Zauważyłem ten problem przy znaku D-18 jak na załączniku. Zdjęcie 1 - przed zastosowaniem ustaw szare Zdjęcie 2 - po zastosowaniu ustaw szare Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Proszę sprawdzić działanie na zupełnie nowym pliku, gdyż ten drugi znak wydaje się, że jest inny (ma dodatkowo opis odległości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Może za mało dokładnie opisałem. Chodzi o to że chcąc zamienić kolor znaku D-18 na szary zmienia się on na kolorowy znak jak na drugim rysunku. Sprawdziłem w nowym pliku, zamiana na kolor szary działa poprawnie. Ale co jest przyczyną, że nie mogę zmienić na szary kolor w rysunku, w którym pracuję ( duży rysunek, dużo znaków D-18)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 W tym wypadku proszę przez _rename zmienić nazwę bloku D-18_ na inną i jeszcze raz zmienić znak na szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dzięki. Zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi