angelixx Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 mam pytanie czy ktoś ma podobny problem z ustawieniem grubości polilini otórz: Polilinia grubości 0 - zmaina grubości np. na 2 - wszystko jest ok polilinia grubości 2 - zmiana drubości na 0 - przy parametrach zmiany wyświetla ok - przy wyjściu (eXit) - powraca do poprzedniej grubości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Witam, proszę o podanie wersji programu. Sprawdzałem w wersji 2008i (polecenie pedit oraz z paska właściwości) i wszystko działa poprawnie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelixx Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Wersja 2008 z poprawką (wysłana na płycie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelixx Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Sprawdziłam w wersji 2008i i też jest problem. Zmieni z grubości zerowej w konkretną podaną , natomiast w odwrotną stronę nie. (chyba że coś źle robię wpisuję wszytko jak w autocadzie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Witam, utworzyłem mały film odnośnie tworzenia i zmiany grubości polilinii. http://www.projektuje.net/filmy/mline.html Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelixx Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Ok.. wszystko gra , jest trochę inaczej niż w autocadzie bo tam trzeba wyjść przez X, aby zakończyć funkcję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Witam, dziękuję za informację. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts