angelixx Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 mam pytanie czy ktoś ma podobny problem z ustawieniem grubości polilini otórz: Polilinia grubości 0 - zmaina grubości np. na 2 - wszystko jest ok polilinia grubości 2 - zmiana drubości na 0 - przy parametrach zmiany wyświetla ok - przy wyjściu (eXit) - powraca do poprzedniej grubości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam, proszę o podanie wersji programu. Sprawdzałem w wersji 2008i (polecenie pedit oraz z paska właściwości) i wszystko działa poprawnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelixx Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Wersja 2008 z poprawką (wysłana na płycie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelixx Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Sprawdziłam w wersji 2008i i też jest problem. Zmieni z grubości zerowej w konkretną podaną , natomiast w odwrotną stronę nie. (chyba że coś źle robię wpisuję wszytko jak w autocadzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam, utworzyłem mały film odnośnie tworzenia i zmiany grubości polilinii. http://www.projektuje.net/filmy/mline.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelixx Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ok.. wszystko gra , jest trochę inaczej niż w autocadzie bo tam trzeba wyjść przez X, aby zakończyć funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam, dziękuję za informację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi