perlon Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Rzecz dotyczy toolbars'ów zawierających listy rozwijalne np. Dimensions lub View. W dotychczasowych wersjach (również w produktach Autodesku) jak się takiego toolbarsa przypięło do lewej lub prawej krawędzi ekranu to lista rozwijalna nie była pokazywana. Gdy się go przypięło do górnej lub dolnej krawędzi lista była widoczna. W wersji SP3 niestety tak nie jest. Lista rozwijalna jest na stałe widoczna bez względu na to gdzie jest przypięty pasek ikon. Powoduje to że zajmuje jak dla mnie za dużo miejsca na ekranie. Przyzwyczaiłem się pewnego układu ikon a to mi rozwala dotychczasowe przyzwyczajenie. Chciałbym, "żeby było tak, jak było". 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Faktycznie nie da się ułożyć w pionie niektórych pasków ikon. Zastanawiamy się czy można to jakoś obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) No obejść można przez edycję .cui ale jest to chyba rozwiązanie zbyt brutalne. Może zamiast obchodzić lepiej wrócić do poprzedniej funkcjonalności. Deweloperzy chyba dadzą radę. Może to tylko małe przeoczenie w kodzie. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez perlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 7 minut temu, perlon napisał: zgłaszając to deweloperom. To już zostało zgłoszone pół godziny temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi