Mariola Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Cześć mam zagwostkę. Wyeksportowałam atrybuty z bloków dynamicznych do *.txt i proboje je obrobić . Niestety nie wiem jak po numerze HANDLE UCHWYT wyszukać pojedyńczy blok na rysunku. Opcja szukaj ignoruje hexadecymalny numer bloku i nie wyszukuje nic. Miłego dnia Mariola Cytuj
kruszynski Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Najprościej tak: (command "zoom" "o" (handent "ABC" ) "" ) Gdzie w miejsce "ABC" proszę podstawić znany uchwyt. Cytuj
Mariola Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Niestety ale nie działa "o" (okno). Tak samo nie działa z opcją "b" (obiekt) :(((( Cytuj
pawmal Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Proszę jeszcze przed "o" użyć podkreślenia: (command "zoom" "_o" (handent "ABC" ) "" ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi