Bartek1977 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Często zdarza mi się rozciągać obiekty o tę samą wartość i za każdym razem muszę ją wpisywać. Nie może być tak, jak przy skalowaniu? Wciskam Enter i skaluje mi według ostatnio używanej wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmatusz3 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Ma Pan na myśli polecenie _STRETCH czy _LENGHTEN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Martin_S Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 a co z punktem bazowym..skalowanie jest proporcjonalne wg tego punktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1977 Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Chodzi mi o stretch ( jak w temacie). Jak chcę rozciągnąć obiekt, to punkt bazowy nie ma dla mnie znaczenia. Polecenie skali dałem jako przykład, podobnie offset też zapamiętuje ostatnią wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartek1977
Często zdarza mi się rozciągać obiekty o tę samą wartość i za każdym razem muszę ją wpisywać. Nie może być tak, jak przy skalowaniu? Wciskam Enter i skaluje mi według ostatnio używanej wartości.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi