szpiotr3 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam, Wystąpił u mnie problem z liniami odniesienia do znaków pionowych "projektowanych". Wstawiając te znaki do pewnego momentu pojawiał się grot strzałki. Po jakimś czasie wstawia się tylko Polilinia bez takiego grocika. Czy ktoś miał ten problem i może go rozwiązał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam, proszę o informacje jaka jest wersja ZWCAD i nakładki. Po jakim czasie to się dzieje, ile odnośników mniej więcej udaje się wstawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiotr3 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 zwcad 2018 zw traffic 2018. Ile odnośników to ciężko powiedzieć. Wcześniej miałem tak że się wstawiały tez te znaki bez grotów ale jak wybrałem funkcję zmiana stanu znaku i wybrałem żeby zmienić znak który był jako projektowany jeszcze raz na projektowany to ten grocik się pojawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Witam, Proszę sprawdzić wstawianie znaków projektowanych na zupełnie nowym rysunku, dlatego, że można ustawić czy grot przy znaku ma być widoczny czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi