kruk Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 vernum = "2018.07.26(35476)_x64" Tym razem to na pewno nie przeładowywanie xrefa powoduje resetowanie stanów warstw w odnośnikach, nie potrafię wskazać mechanizmu, zapisywałem plik wczoraj chyba wszystko było ok. Dzisiaj otwieram i warstwy mam ustawione jakbym miał visretain=0 a jest 1. Problem wystąpił u mnie kilkukrotnie, ale ponieważ pracuję na różnych programach nie byłem pewien czy to wina ZWCADa. Ale ostatnio pracowałem tylko w zwcad2019 i mam znowu zresetowane ustawienia warstw w xrefach. Czy ktoś jeszcze może potwierdzić ten problem? Chwilowo muszę wrócić do pracy w zwcad2018 niestety 😞. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zrobimy testy, proszę podpowiedzieć nam ile mniej więcej xrefów jest załadowanych i jaką wersję formatu dwg Pan stosuje. Zapisuje Pan na dysku lokalnym, czy sieciowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Otrzymaliśmy pliki w wiadomości prywatnej, dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruk Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 format dwg2010, pliki na dysku lokalnym, wysłałem pliki w wiadomości prywatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi