Jarek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Dzień dobry. Dzisiaj zauważyłem, że próbując nadpisać istniejący plik powyższą komendą stary plik się nie zmienia a w folderze pojawia się plik o rozszerzeniu tmp. Może ktoś mi wyjaśni o co chodzi? Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Nic takiego nie zauważyłem. Proszę sprawdzić czy nadpisywany plik nie jest jakoś zabezpieczony przed zapisem, lub czy ma pan prawa zapisu do docelowego katalogu. Cytuj
Jarek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Sprawdziłem inne pliki. Zapisują się prawidłowo. Co mogło się stać z tym konkretnym plikiem, że nie mogę go zapisać. Chyba nie chodzi tu o prawa zapisu. Cytuj
Jarek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Jeszcze dodam, że on się zapisuje ale np pod nazwą "zws1782.tmp" Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Proszę spróbować zapisać plik pod inną nazwą bez nadpisywania, a później ręcznie zmienić nazwę. Cytuj
Jarek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 Tak robiłem ale plik służy mi jako xref i na dłuższą metę jest to kłopotliwe. Myślałem, że jest jakiś konkretna przyczyna tego zjawiska. Dzięki za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi