Parikon Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam, Proszę sprawdzić polecenie grupa. W moim przypadku po aktualizacji do vernum = "2018.03.16(29562)_x64" ZwCAD nie grupuje obiektów.
bobik_123 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam U mnie działa, wersja taka sama. Z tym, że grupuję korzystając z PPM: zaznaczam obiekty -> PPM -> Grupuj. Sprawdzałem na różnych obiektach - tekst, bloki, polilinie,. linie...
dmatusz3 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Proszę się upewnić, czy zaznaczona jest ta opcja Parikon 1
Parikon Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dzięki! Po aktualizacji wybierz nie było włączone.
Tafla Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Na tym filmie jest rysunek z poukładanymi elementami. Jak to zostało ułożone? Jeden stolarz pytał mnie o coś do takiego układania.
Hania Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 22 godziny temu, Tafla napisał: Na tym filmie jest rysunek z poukładanymi elementami. Jak to zostało ułożone? Jeden stolarz pytał mnie o coś do takiego układania. Do takiej pracy można wykorzystać nakładkę ZWTextile, a konkretnie moduł 2- układ kroju.
Rekomendowane odpowiedzi