Parikon Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam, Proszę sprawdzić polecenie grupa. W moim przypadku po aktualizacji do vernum = "2018.03.16(29562)_x64" ZwCAD nie grupuje obiektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik_123 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Witam U mnie działa, wersja taka sama. Z tym, że grupuję korzystając z PPM: zaznaczam obiekty -> PPM -> Grupuj. Sprawdzałem na różnych obiektach - tekst, bloki, polilinie,. linie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Proszę się upewnić, czy zaznaczona jest ta opcja Parikon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dzięki! Po aktualizacji wybierz nie było włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Na tym filmie jest rysunek z poukładanymi elementami. Jak to zostało ułożone? Jeden stolarz pytał mnie o coś do takiego układania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 22 godziny temu, Tafla napisał: Na tym filmie jest rysunek z poukładanymi elementami. Jak to zostało ułożone? Jeden stolarz pytał mnie o coś do takiego układania. Do takiej pracy można wykorzystać nakładkę ZWTextile, a konkretnie moduł 2- układ kroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi