Music Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam ZWCad 2018 vernum = "2017.12.19(25174)_x64 Po wybraniu polecenia "zasłona" powinna automatycznie pojawić się możliwość wybor [Ramka/Polilinia], a tak się nie dzieje. Dopiero po wciśnięciu 1 i zatwierdzeniem enterem ta możliwość się pojawia. We wcześniejszych wersjach ten problem nie występował. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 W jaki sposób uruchamia Pan polecenie? Z menu czy z klawiatury? Patrząc w linię poleceń to "1" uruchamia zasłonę. Proszę spróbować pisać w linii poleceń _wipeout Cytuj
Music Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Uruchamiam z menu. Sprawdziłem wpisując polecenie z klawiatury i wtedy problem nie występuje. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Proszę zwrócić uwagę, na to co się pojawia w linii poleceń. Wybiera Pan polecenie z menu - co jest tam wpisywane? Czy używa Pan interfejsu klasycznego czy wstążkowego? Cytuj
Music Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Po wybraniu polecenia z menu "zasłona" w linii poleceń nic się nie pojawia. Tak, jakby żadne polecenie nie zostało wybrane, ale krzyż zmienia się (załącznik) i można rysować po kliknięciu myszką. Klikam myszką i wtedy pojawia się możliwość wyboru [kąt/długość]. Używam interfejsu klasycznego Gdy wybrałem polecenie zasłona i wcisnąłem 1 lub literkę t to wtedy pojawiała się opcja [Ramka/Polilinia], bez wyboru 1 czy literki t można było rysować Interfejs wstążkowy ma tak samo, sprawdziłem właśnie Edytowane 23 Lutego 2018 przez Music Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi