Music Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Witam ZWCad 2018 vernum = "2017.12.19(25174)_x64 Po wybraniu polecenia "zasłona" powinna automatycznie pojawić się możliwość wybor [Ramka/Polilinia], a tak się nie dzieje. Dopiero po wciśnięciu 1 i zatwierdzeniem enterem ta możliwość się pojawia. We wcześniejszych wersjach ten problem nie występował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 W jaki sposób uruchamia Pan polecenie? Z menu czy z klawiatury? Patrząc w linię poleceń to "1" uruchamia zasłonę. Proszę spróbować pisać w linii poleceń _wipeout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Music Posted February 23, 2018 Author Report Share Posted February 23, 2018 Uruchamiam z menu. Sprawdziłem wpisując polecenie z klawiatury i wtedy problem nie występuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Proszę zwrócić uwagę, na to co się pojawia w linii poleceń. Wybiera Pan polecenie z menu - co jest tam wpisywane? Czy używa Pan interfejsu klasycznego czy wstążkowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Music Posted February 23, 2018 Author Report Share Posted February 23, 2018 (edited) Po wybraniu polecenia z menu "zasłona" w linii poleceń nic się nie pojawia. Tak, jakby żadne polecenie nie zostało wybrane, ale krzyż zmienia się (załącznik) i można rysować po kliknięciu myszką. Klikam myszką i wtedy pojawia się możliwość wyboru [kąt/długość]. Używam interfejsu klasycznego Gdy wybrałem polecenie zasłona i wcisnąłem 1 lub literkę t to wtedy pojawiała się opcja [Ramka/Polilinia], bez wyboru 1 czy literki t można było rysować Interfejs wstążkowy ma tak samo, sprawdziłem właśnie Edited February 23, 2018 by Music Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts