Negan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witam, W nowej wersji ZWCAD 2018 SP1 zaznaczając kreskowanie we właściwościach nie widnieje pole kreskowania. Wiem, że pole można uzyskać inną drogą ale to pole z właściwości było najszybszą metodą. Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o komentarz lub ewentualne zgłoszenie tego błędu.
dmatusz3 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Proszę sprawdzić, czy nie ma Pan zwiniętego pola właściwości, na którym jest wyświetlone pole powierzchni.
Negan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Sprawdzałem i nie mam zwiniętego pola właściwości. Pod właściwościami geometrii jest jedynie Wzniesienie. Być może to jest wina polskiej wersji bo widzę u Pana, że w wersji angielskiej działa to poprawnie. Załączony gif jest z wersji ZWCAD 2018 SP1? Poniżej to co jest u mnie.
pawmal Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Proponuję reset ustawień przy zamkniętym programie ZWCAD. Proszę otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2018 oraz zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL_kopia lub analogicznie en-US.
Negan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 3 minuty temu, pawmal napisał: Proponuję reset ustawień przy zamkniętym programie ZWCAD. Proszę otworzyć dowolny folder i w pasku adresu (z lewej strony) wkleić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2018 oraz zmienić nazwę katalogu pl-PL na pl-PL_kopia lub analogicznie en-US. Bardzo dziękuje. Oczywiście pomogło
Rekomendowane odpowiedzi