lipas70 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Witam. Ja mam problem następujący. Pracuję na ostatniej kompilacji wersji 2009. Przy wstawianiu lub ponownym przeładowywaniu rastrów ( ten sam podkład w kilku wersjach tz. 1-bit tif. oraz kolorowy bmp. i jpg.) program sam zamienia mi kolorowe na jednobitowe (przy wyborze np. kolorowego JPG pokazuje się jednobitowy podgląd i taki plik jest wstawiany). Poza tym w dalszym ciągu jest problem z drukowaniem polilinii, tz. program przy drukowaniu pomija ich grubość. Niezależnie jaką grubość się ustawi zawsze drukuje tak samo czyli najcieniej. Proszę o możliwie szybkie wyjaśnienie problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Witam, http://forum.projektuje.net/jak-zadawac-pytania-vt234.htm Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipas70 Posted December 8, 2009 Author Report Share Posted December 8, 2009 vernum=2009.07.30(11052) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipas70 Posted December 8, 2009 Author Report Share Posted December 8, 2009 Witam. Nowy, inny problem dotyczy ustawień wydruku. Przy zmianach w opcji custom properties (każda drukarka) dezaktywuje się okno ilości kopii. Można zrobić tylko pojedyńczy wydruk. Ten sam błąd jest też w wersji 2010Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts