lipas70 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam. Ja mam problem następujący. Pracuję na ostatniej kompilacji wersji 2009. Przy wstawianiu lub ponownym przeładowywaniu rastrów ( ten sam podkład w kilku wersjach tz. 1-bit tif. oraz kolorowy bmp. i jpg.) program sam zamienia mi kolorowe na jednobitowe (przy wyborze np. kolorowego JPG pokazuje się jednobitowy podgląd i taki plik jest wstawiany). Poza tym w dalszym ciągu jest problem z drukowaniem polilinii, tz. program przy drukowaniu pomija ich grubość. Niezależnie jaką grubość się ustawi zawsze drukuje tak samo czyli najcieniej. Proszę o możliwie szybkie wyjaśnienie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam, http://forum.projektuje.net/jak-zadawac-pytania-vt234.htm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipas70 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 vernum=2009.07.30(11052) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipas70 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Nowy, inny problem dotyczy ustawień wydruku. Przy zmianach w opcji custom properties (każda drukarka) dezaktywuje się okno ilości kopii. Można zrobić tylko pojedyńczy wydruk. Ten sam błąd jest też w wersji 2010Beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi