Bartek1977 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) vernum = "2017.07.28(20349)_x64" Ciągle występuje problem z punktami przecięcia. Tym razem z polilinią. Jeżeli ją rozbiję, to znajduje punkt przecięcia. przeciecie.dwg Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Bartek1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Potwierdzam problem z przecięciem z polilinią. Zaraz prześlemy zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1977 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Co to za punkt przecięcia? Pojawia się przy tekście i raczej utrudnia pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Prosiłbym o nie łączenie różnych tematów w jednym wątku, oraz podesłanie pliku do problemu powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1977 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Przepraszam, ale uważałem, że również dotyczy problemu z punktem przecięcia. Pojawia się w każdym pliku przy czcionkach .shx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Nic się nie stało, ale znacznie lepiej jest różnych wątkach :). U mnie wygląda to w taki sposób. Jaki ma Pan ustawienia snapów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1977 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 To moje ustawienia Trochę to przeszkadza podczas pracy, pojawiają się niepotrzebnie linie pomocnicze od tych punktów. Da się jakoś wyłączyć przyciąganie do tekstu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dziekuję za informacje. Tak teraz mi się udało powtórzyć. Nie znam niestety sposobu wyłączenia uchwytów osobno dla różnych typów obiektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi