baran52 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Mam problem z funkcją etransmit, pomijam fakt że funkcja nie przenosi plików podpiętych pod xref, który jest podpięty pod plik główny. Problem polega na tym, że zapisuje dziwne ścieżki dla xrefów tak, że plik po funkcji etransmit (wszystko do 1 katalogu) nie otwiera xrefów. Czu komuś ta funkcja działa poprawnie? Zainstalowany mam ZWCAD 2017 sp3.3 Przepraszam za 2 screeny ale nie wiem czemu nie da się usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Usunąłem jeden obrazek z Pana posta. Faktycznie w 2017 jest problem ze ścieżką. Sprawdziłem eTransmit w 2018 i wydaje się tam działać poprawnie. Czy mogę Panu podesłać linka do 2018? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran52 Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tak, proszę o linka do wersji 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnula_100 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam Mam podobny problem tzn nie zapamiętuje ścieżki. Mam pytanie czy można ten problem rozwiązać inaczej niż zakupem aktualizacji !! przecież wcześniej to działało więc ... wolałabym mieć możliwość naprawy błędu w obrębie posiadanej wersji . Posiadam ZWCAD 2017 sp3.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Wysłałem wiadomość prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnula_100 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Odpowiedziałam na wiadomość. Wysłałam na [wymoderowano] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi