Mayster Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 Polska po ostatnim zwycięstwie z Rumunią praktycznie już sobie zagwarantowała awans na MŚ w następnym roku. Po ostatnim sukcesie na Mistrzostwach Europy jest szansa na to, że na Mundialu również trochę namieszają - szczególnie jeśli uda się wyjść z grupy na pierwszym miejscu. Myślicie że uda się dojść do dalszych faz turnieju? Quote
pawmal Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 Myślę, że jest duża szansa ;) i powalczymy. Pozdrawiam Quote
Mayster Posted June 19, 2017 Author Report Posted June 19, 2017 Byłoby super, bo przecież na poprzednich mistrzostwach (tyle że Europy) również zaliczyliśmy świetne występy i jedynie odrobiny szczęścia zabrakło do tego, by dojść jeszcze dalej. Jestem optymistycznie nastawiony do kolejnego Mundiali i czuję, że może być naprawdę nieźle ;) W końcu należy nam się po tylu latach bez sukcesów w reprezentacji :D Quote
gabimruk Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 Mam nadzieję, że Polacy powtórzą ten sukces również na kolejnych Mistrzostwach. Trzymam mocno kciuki Quote
todi Posted February 10, 2021 Report Posted February 10, 2021 Sądzę, że są ku temu bardzo małe szanse. Polska ekipa ostatnio znacznie spuściła z tonu w porównaniu do roku 2016. Quote
Recommended Posts