Parikon Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 vernum = "2017.01.23(13656)_x64" PL Czysty ZWCAD - niezapisany rysunek. Po wpisaniu komendy TILEMODE 0 w przestrzeni modelu otwiera się arkusz2 a nie arkusz1. Nie wiem czy to błąd, czy istnieje jakaś zmienna lub można gdzieś ustawić, aby przełączało do pierwszego arkusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Sprawdziłem u siebie na wersji polskiej i angielskiej i otwiera mi się pierwszy arkusz (Layout1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Już wyjaśniłem. To mój błąd, gdyż ZWCAD zapamiętuje ostatnio otwarty arkusz i do niego przełącza. Temat do zamknięcia - wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dziękuję za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi