dmatusz3 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czasami zdarza się, że wyłączymy pasek opcji. Są w nim zawarte wszystkie opcje dostępne dla poszczególnych funkcji. Wygląda on w taki sposób jak poniżej Na filmie poniżej pokazałem sposób włączenia tego paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Witam. Jak włączyć pasek statusu w kompas-3D LTV10. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Witam, nie wiem czy o to chodzi, ale w polskiej wersji językowej- Window występuje jako Okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Witam Nie widzę ani w oknie ani w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 12 godzin temu, pawełS napisał: Nie widzę ani w oknie ani w ustawieniach ale czego nie widać, czego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Na pierwszym rysunku tego forum jest zaznaczony pasek opcji (statusu) ja nie mogę go załączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RHerok Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Proszę sprawdzić w widoku jak poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Po wykonaniu takiej operacji włącza mi się tylko okno właściwości, pacząc na twoje zdjęcie i ikonki na pasku narzędzi to powinno być zarządzanie biblioteką a u mnie tego niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RHerok Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 W Kompasie V10 jest takie polecenie jak na obrazku poniżej. i wyświetla ono pasek własności. Program z przed kilku ładnych lat nie będzie miał dokładnie takiego samego okna jak w najnowszej wersji. pawmal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 V9-ma taki pasek opcji, i V10 tesz miała ale mniej więcej (nie wiem dokładnie) jak wgrałem spolszczenie to mi zniknoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RHerok Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ale 10 w wersji angielskiej, w paskach narzędzi ma takie samo menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ale mnie zginął pasek opcji i nie mogę go odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RHerok Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Jeżeli żaden ze sposobów włączenia paska które pokazałem nie zadziałał. to pozostaje przeinstalować program od nowa w wersji oryginalnej angielskiej. sprawdzić czy działa a dopiero potem można próbować spolszczyć program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawełS Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu komputer zapamiętał wszystkie ustawienia i nie musiałem nawet wgrywać spolszczenia, wszystko było jak przed odinstalowaniem.🤔 Edytowane 31 Października 2021 przez pawełS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi