kruk Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 vernum = "2017.01.23(13656)_x64" Funkcja ta u mnie działa nieprawidłowo z blokami, z tekstem w ogóle nie ma reakcji. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Zrobiłem test u siebie. Z tekstem wydaje mi się, że wszystko jest w porządku. LUW ustawia w punkcie wstawienia bloku, ale bez obrotu. LUW_obiektu.dwg Cytuj
kruk Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Proszę przetestować jeszcze z tekstem na pliku który był utworzony w innym programie lub starszej wersji Zwcad. Faktycznie w plikach na których pracowałem ostatnio ustawia dobrze względem tekstu, ale z blokami nadal nie działa. Załączam przykładowy plik test luw.dwg Edytowane 9 Lutego 2017 przez kruk Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Dziękuję bardzo za plik. Teraz wszystko jest jasne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi