misza Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Czy jest mozliwosc ustawienia kreskowania solid tak aby inne warstwy byly przez to kreskowanie widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Najprostrzym rozwiazaniem byłoby ustawić odpowienią kolejność wyświetlania. Proszę wywołać funkcję _draworder, wskazać kreskowanie, opcja B. Spowoduje ustawienie kreskowania "na dół" rysunku, przez co, wszystkie obiekty nad nim będą widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Podłącze się do tematu z pytaniem o kreskowanie. Może ktoś wie jak stworzyć własne wzory kreskowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam. Na końcu rozdziału tej książki jest recepta na wykonywanie swoich kreskowań. ftp://ftp.helion.pl/online/a12win/r01_12.pdf A tu cała książka do autocada 12. http://helion.pl/online/a12win/ Mam nadzieję że coś pomogłem. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Dokładnie o to mi chodziło. dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi