alf Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Command: ER ERASE Select objects: Specify opposite corner: 2 found Select objects: Command: oops Unknown command "oops". Press F1 for help. Command: vernum VERNUM = "2017.01.23(13656)_x64" (read only) dlaczego nie działa kom. oops lub co ją zastępuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) doprecyzuje: undo tylko jako tymczasowe rozwiązanie zastępcze Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojacek Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Myślę że Undo i Oops to (jednak) nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Funkcja oops nie została jeszcze wprowadzona, więc pozostaje obecnie użycie funkcji cofnij. Do funkcji cofnij dodany został też podgląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 46 minut temu, kojacek napisał: Myślę że Undo i Oops to (jednak) nie to samo. no chyba.. PS. kiedyś mi się marzyło wielostopniowe mega-oops, a nie tylko mikro-oops z ostatniego kasowania. Może w ramach rozwoju zw2017 udało by się dopisac takie mega-oops? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Czy może być np.: oops [liczba kasowań]? np. oops 5 - przywraca 5 ostatnich operacji usuwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi