cadpc Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam wszystkich! Miło mi przyłaczyć się do grona forumowiczów. Od dawna pracuję na autocadzie i przeszedłem na zwcada i w związku z tym moja dygresja. Otórz mam problem z dokończeniem jednego rysunku w zwcadzie. Problem jest dość ciekawy bowiem podłaczone pliki dwg jako xrefy nie można odłączyć - program się wysypuje. Próba przenoszenia pliku z sieci lokalnej na dysk - nie pomaga. Odpiąć xrefy muszę! jesli by sie ktoś tym sugerował. Załączam zdięcie jako zrzut ekranu. Może ktoś miał takie zdarzenie i się wymieni doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam Bardzo proszę o przesłanie pliku na adres pomoc@zwcad.pl, proszę również o informacje: 1. Czy problem występuje tylko w jednym pliku, czy we wszystkich? 2. Jaki jest numer komilacji uzywanego przez Pana ZWCADa. (informację można otrzymać wpisując polecenie vernum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi