Mayster Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 W weekend odbywa się walka Popka z Pudzianowskim. Jakiś czas temu było o niej dość głośno, ale nie wiem czy jest ona tak bardzo warta uwagi. Ma ktoś z Was zamiar ją oglądać? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jeżeli kogoś to interesuje, to Popkowi nie udało się pokonać znacznie bardziej doświadczonego Pudzianowskiego. Popek podobno nie zamierza zaprzestać treningów. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacnightingale Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wstyd dla KSW, że organizują takie walki. Zamiast iść do góry i ciągnąć poziom federacji coraz to wyżej to oni siedzą cały czas na dnie i tylko się pogrążają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Taka walka zwiększa oglądalność, a włodarze KSW to biznesmeni - i tyle mam do powiedzenia w temacie zestawienia Popek-Pudzian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wiadomo, że w sporcie na pierwszym miejscu zawsze jest kasa. Trochę to przykre, bo zamiast mówić o bardziej doświadczonych zawodnikach to promuje się amatorszczyznę. Mam wrażenie też, że najlepsi zawodnicy, którzy biorą udział w KSW zarabiają mniej od takiego Pudziana czy też Popka Monstera, a to już jest zwyczajnie przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja chyba nie chcę wiedzieć jakie są stawki dla takich zawodników. Chciałabym oglądać dobrych zawodników, mam też swoich faworytów i liczę na kilka dobrych zestawień w 2017 roku. A na najbliższej gali Wójcik vs Narkun o pas - ne ma innej opcji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Z drugiej strony, że takie medialne walki są potrzebne, bo dzięki temu zainteresowanie galą i całym KSW są na tyle duże, że organizatorzy mogą pozyskać sensownych sponsorów. Bez tego byłoby ciężko - wystarczy tylko spojrzeć na KSW sprzed Pudziana i zobaczyć, że całe gale wyglądały znacznie skromniej. Nie mówiąc już o tym, że nie ściągano tak wielu dobrych zawodników jak ma to miejsce teraz. Natomiast niektóre walki to naprawdę rarytas i opłaca się czekać chociażby dla nich. Jeden plus taki, że walki Najmana, Pudziana czy Popka nie trwają specjalnie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 hahahaha tak, to rzeczywiście jest plus ;) Jednak mnie sie nie podoba, że w KSW nie ma kontroli antydopingowych, nie podoba mi się co federacja zrobiła z Azizem, ale jest to największa federacja na naszym kontynencie i trampolina do światowej kariery (UFC) dla młodych zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Podejrzewam, że kontrole antydopingowe wycięłyby ze 2/3 wszystkich zawodników, którzy startują w galach więc pewnie stąd ta decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi