Tafla Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Chciałbym utworzyć sobie taką tabelkę, żeby jak ją będę wstawiał zapytało mnie o dane, które są w tabelce. Np. numer rysunku, datę. Nie za bardzo wiem jak zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Są gotowe rozwiązania w nakładkach np. a wykorzystuje się do tego atrybuty zapisane w bloku wyglądającym jak tabelka...j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Kupowanie nakładek, że by nie musieć się męczyć z tabelką to lekka przesada. Tym bardziej że nie jest to w zasadzie męka. Kilka wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Też mi się wydaje, że atrybuty to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie. Dodałem także na stronę kilka artykułów o atrybutach. Czy udało się wykonać tabelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dziękuję! udało się, atrybuty to dokładnie to czego potrzebowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi