Rafał Ruszkiewicz Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam mam zainstalowanego zwcada na 3 różnych komputerach i na jednym z nich przy ustawieniu lokalizacji względem obiektu gdy zaznaczę środek , przecięcie i inne i gdy chce kliknąć ok to pokazuje mi błąd że zmienna snapunit musi być większa od zera .... jak to naprawić ? Przy próbie ustawienia layout i wybraniu wszystkich opcji czyli wielkości kartki drukarki i pozostałych i po kliknięciu ok, aby layout się zaktualizował muszę przejść na model lub inny layout. Czy to tylko tak u mnie czy błąd standardowy nie naprawiony od wersji beta ? Pozdrawiam Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Proszę i podanie vernum oraz na przyszłość o tworzenie jednego posta dla jednego tematu. 1 post = 1 temat Cytuj
Rafał Ruszkiewicz Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 vernum = "2016.11.14(11574)_Win32" powyższa wersje zainstalowałem wczoraj na laptopie i mam problem ze snapunit zaisntalowałem to na komputerze stacjonarnym i nie mam problemu snapunit .... Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Zmienna SNAPUNIT jest zapamiętywana w pliku DWG. Proszę wpisać w pasku poleceń SNAPUNIT i sprawdzić jaką ma Pan ustawioną wartość. Czy to się dzieje na konkretnym rysunku, czy na wszystkich? Jeśli utworzy Pan nowy rysunek z szablonu to także występuje problem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi