Rafał Ruszkiewicz Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Witam mam zainstalowanego zwcada na 3 różnych komputerach i na jednym z nich przy ustawieniu lokalizacji względem obiektu gdy zaznaczę środek , przecięcie i inne i gdy chce kliknąć ok to pokazuje mi błąd że zmienna snapunit musi być większa od zera .... jak to naprawić ? Przy próbie ustawienia layout i wybraniu wszystkich opcji czyli wielkości kartki drukarki i pozostałych i po kliknięciu ok, aby layout się zaktualizował muszę przejść na model lub inny layout. Czy to tylko tak u mnie czy błąd standardowy nie naprawiony od wersji beta ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Proszę i podanie vernum oraz na przyszłość o tworzenie jednego posta dla jednego tematu. 1 post = 1 temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Ruszkiewicz Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 vernum = "2016.11.14(11574)_Win32" powyższa wersje zainstalowałem wczoraj na laptopie i mam problem ze snapunit zaisntalowałem to na komputerze stacjonarnym i nie mam problemu snapunit .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Zmienna SNAPUNIT jest zapamiętywana w pliku DWG. Proszę wpisać w pasku poleceń SNAPUNIT i sprawdzić jaką ma Pan ustawioną wartość. Czy to się dzieje na konkretnym rysunku, czy na wszystkich? Jeśli utworzy Pan nowy rysunek z szablonu to także występuje problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts