krzy1976 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witajcie czy ktoś z Was używa nakładki Tekad na ZWCAD 2017 64bitowym ? pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ja nie używam, i niestety nie znam, ale próbowałem doczytać więcej informacji o nakładce, niemniej google ostrzega przed problemem na stronie. EDIT: Zrobiłem małe rozeznanie i jest to nakładka do tworzenia szeroko pojętych rysunków konstrukcji zbrojeniowych. Tutaj komunikat z googla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzy1976 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Tak, zgadza się, jest to nakładka do rysowania żelbetu. W biurze mamy zwcada 2015 32-bit i ta nakładka działa. Problem polega na tym że zainstalowałem zwcada 2017 64-bit i niestety tekad nie chce z nim współpracować. Właściciel programu tecad nie odpowiada na maile, dlatego zapytałem tutaj. Edytowane 24 Listopada 2016 przez krzy1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Sprawdziłem historię, mamy kontakt z autorem nakładki i jest on chętny do dopasowania się do 2017. Jedyny problem polega na tym, że nakładka korzysta z zewnętrznej zagranicznej biblioteki, która była dopasowana do 2015, ale nie jesteśmy pewni czy autor dalej ją rozwija. Rozmawialiśmy z ZWSOFT i mają w planach dodanie funkcji potrzebnych do samego ZWCADa. Tak więc myślę, że w przyszłości nakładka zacznie działać na nowej wersji ZWCAD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzy1976 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Dziękuję za informację. Planuję zakup ZWCADa ale potrzebuję do niego działającą nakładkę do rysowania żelbetu Edytowane 24 Listopada 2016 przez krzy1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi