Martin_S Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Mi się też podoba (dotyczy nowego forum) p.s. niedługo będzie niespodzianka ze mną od ZWSOFT ;) Edytowane 10 Października 2016 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 6 godzin temu, Martin_S napisał: Mi się też podoba :) p.s. niedługo będzie niespodzianka ze mną od ZWSOFT ;) ja już widziałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 film świeżo po szpitalu, stąd taki "wychudzony" jestem ;) - używam ZWCAD od ~2008 ,a ARCHITECTURE ~2013 ...juz za długo w nich siedzę i znam na tyle jako użytkownik, by się przestawiać na inne alternatywne AEC CAD, ale jak ZWSOFT weźmie sie na poważnie w rozwiązania inżynierskie europejskie, to będzie dobrze na przyszłość, bo program ma potencjał cały czas, ale oczekiwania co do rozwoju trochę idą innymi ścieżkami niz moje oczekiwania jak na teraz ;). Ale to może się zmieni. dmatusz3 i e_CAD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Przeniosłem kilka postów z innego wątku. Super wywiad, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Super wywiad, całkiem przyjemnie się go ogląda. Również gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi